På jagt efter et event bureau

Vi har gennem en periode, kigget efter et bureau til events. Vi har før anvendt et da vi havde firmaunderholdning på arbejdet.

I oktober sidste år skete det endelig. Søren spurgte om jeg ville være hans kone, og kort tid efter begyndte vi at planlægge rammerne om vores bryllup nu til september. På stående fod tog vi en beslutning om at bruge et telt til at danne ramme om den store fest. Argumenterne for at afholde vores bryllup i et såkaldt partytelt endte faktisk med at være for besnærende. Derudover deltog min kommende mand og jeg i sommers i min fætters bryllup, der blev fejret i et kæmpe telt i haven ved deres murermestervilla. I den forbindelse dannede partyteltet en rustik baggrund for bryllupsfesten. Det bærende rationale for at afholde vores reception og bryllupsfest i et partytelt i hans forældres baghave er og bliver den attraktive pris. Såfremt man for alvor ser nærmere på den lange række af receptionslokaler her i hovedstaden, er valgmulighederne forholdsvist begrænsede. Skønt der ved første øjekast er mange valgmuligheder, er det ikke desto mindre svært at lokalisere et festlokale, som der opfylder vores forventninger og også er til at betale for almindelige mennesker. Vælger mig og min kæreste et partytelt er det ikke desto mindre muligt for os at skaffe en uhøjtidelig ramme for festen, som vi reelt kan møblere præcist som vi har lyst til. Dertil har vi mulighed for at åbne op ud mod haven med denne type telte. Det hele til en særdeles attraktiv pris. Det store spørgsmål er på nuværende tidspunkt i planlægningsprocessen, hvordan mig og min kommende mand erhverver det perfekte partytelt til bryllupsfesten såvel som receptionen. Som følge heraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er nogen af jer læsere, som der har erfaringer med at holde et bryllup i et af denne slags telte. Fx kunne vi godt tænke os at få et indblik i, om der kunne tænkes at være partytelte til bryllupper o.lign., som kan betale sig at investere i at købe ift. at leje et telt. Dertil søger vi gode råd om valg af service og interiør foruden en dygtig caterer, der kan producere maden til vores kommende bryllup til trods for, at festen er i et telt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Hvor kan jeg finde et festtelt til en pris, der et til at betale? Kort tid efter at vi blev forlovet deltog vi i hans søsters reception og bryllupsfest, som blev fejret i et enormt festtelt ved deres nyerhvervede patriciervilla. Dengang var festteltet en helt speciel kulisse for festen. Vi har lige siden haft travlt med at lægge planer for et stort anlagt bryllup nu til maj. Nu traf vi en beslutning om at satse på sådan et festtelt til at danne ramme om receptionen. Det viste sig nemlig, at argumenterne for at afholde receptionen samt bryllupsfesten i et enormt festtelt ganske enkelt var meget besnærende. Såfremt man ser på receptionslokalerne her i København, er udvalget nemlig beskedent. Selvom der kan siges at være massevis af mulige festlokaler, er det faktisk svært at opsnuse et festlokale, der kan leve op til vores forventninger og tilmed kan benyttes til fair priser. Køber eller lejer mig og min kæreste et festtelt i formidabel kvalitet er det ikke desto mindre muligt for mig og min kæreste at sikre os en intim ramme for festen, som vi må indrette og pynte op Lige som som min kæreste og jeg ønsker. Desuden giver et telt os mulighed for at åbne op ud mod haven. Alle fordelene har vi chancen for at få glæde af til en attraktiv pris i forhold til, hvis vi investerer i at leje et festlokale. Det bærende incitament for at holde bryllup i et telt er og bliver som følge heraf prisen. På nuværende tidspunkt er det store spørgsmål, hvordan vi får det bedst mulige festtelt til bryllupsfesten såvel som receptionen til juni. Således vil jeg gerne høre, om der er nogen, som der har prøvet at fejre et bryllup eller lignende i et telt. Blandt andet søger vi jeres gode råd om valg af service og interiør foruden dygtige cateringfirmaer, der ville kunne producere maden til vores kommende bryllup selvom, at festen holdes i et festtelt i den store have. Samtidig kan vi godt tænke os at finde ud af, hvorvidt der kunne tænkes at være telte, som der kan betale sig at investere i at købe ift. at leje et af disse festtelte. Har dig og din ægtefælle, eller har du kendskab til nogen, der har afholdt et havebryllup eller et andet arrangement i et festtelt? Så del dine erfaringer med os og bidrag til at sikre os den bryllupsfest, som vi har drømt om.
Få en økonomisk og hyggelig løsning med telte i baghaven til jeres bryllupsfest Fra den dag hvor Peter friede til mig forrige måned, har vi været optaget af at lægge en plan for brylluppet til juni. Pt. tog vi en beslutning om at bruge et af de der store telte som ramme for festen. Rationalerne for at afholde receptionen såvel som bryllupsfesten i et af de der store partytelte viste sig at være for besnærende. Derudover deltog min kommende mand og jeg forrige sommer i hans lillesøsters bryllup, der foregik i et stort telt ved hendes forældres villa. Ved den lejlighed skabte det lejede partytelt en formidabel baggrund for deres bryllup. Det primære argument for at afholde bryllup i et partytelt var den fordelagtige pris. I det tilfælde at man tager et nærmere blik på udlejningslokalerne her i Storkøbenhavn samt Nordsjælland, er udvalget ret begrænset. Skønt der findes en lang række egnede udlejningslokaler, er det nemlig svært at finde et receptionslokale, som der tilfredsstiller mig og min kærestes forestillinger og tillige er til at betale inden for vores bryllupsbudget. Køber eller lejer mig og min kæreste et stort nok partytelt til receptionen og festen, er det imidlertid muligt for os at sikre os et personligt lokale, som vi vil kunne oppynte præcist som min tilkommende og jeg ønsker. Ydermere har vi en unik mulighed for at åbne op ud mod haven med et partytelt. Alle de fordele får vi til en yderst favorabel pris. Det store spørgsmål er i denne fase af bryllupsplanlægningen, hvordan vi kan være sikre på, at vi investerer i de optimale telte eller partytelte til både receptionen og bryllupsfesten. Af den årsag vil jeg gerne høre, om der kunne tænkes at være er nogen af jer læsere, der har lyst til at dele ud af deres erfaringer med at afholde en bryllupsfest eller lignende i et af denne slags partytelte. Blandt andet ville det være fantastisk at høre, hvorvidt der kunne tænkes at være gode partytelte, der ud fra prisen kan betale sig at købe ift. at leje et af disse partytelte. Min forlovede og jeg har desuden brug for nogle gode råd om valget af interiør samt en dygtig caterer, som der kan lave maden og ikke mindst kagen til vores drømmebryllup selvom, at det bliver holdt i et partytelt i den store have.